Bjarte Stubberud

33 år

Bor sammen med kona Inger-Marie Stubberud, datteren Julie Stubberud, og hunden Lotta.

Jobber som elektriker, kylling produsent, Basisball Raw instruktør og Crossfit instuktør. Tidligere vært Les Mills Bodycombat instruktør og kjørt Roadracing.

Nå om dagen er det fullt fokus på hinderløp. Var med på mitt første hinderløp i 2015 Barskingen i Rakkestad, det resulterte i å bli med på Viking Race, Toughest Oslo og Toughest Gøteborg.

Grunnen til at jeg har bygget hinder er denne: Var med på barskingen 2015 og Toughest Oslo 2015. Det som skjedde var at jeg datt ned på monkey baren begge gangene. Da bestemte jeg meg for at nok er nok og begynte å bygge hinder som jeg kunne trene på selv. Først ble det 12 meter vinklet monkey bar. Etter å ha hengt å kålet på de romerske ringene på Toughest Gøteborg ble 16 stk ringer kjøpt inn. Resten av hindrene har jeg ikke hatt problem med, men satt opp så jeg kan få litt variasjon i treningen.

Etter å ha lagt ut en video snutt på Norske hinderløpere og så det var mange som kunne tenke seg det samme kom ideen om å lage Farm Ninja Challenge. Poenget er at folk skal få trene på hindre, og i tillegg ha en liten konkurranse.

Reklamer